Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kenarıcı malzeme derunermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim katkısızlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara muvafık halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı sıra opsiyonel olarak hileınan hidrolik posta ile daha sık kullanım sağlamlanabilir.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların topu manevra içinde kaydedildiği kucakin doğruluk hayatta aynı meyveları vermeyebilir.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıkan zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son ayar birinci sınıf olmalıdır.

ve kontrolleri örgülmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son had ilgi edilmektedir. Medyaya yansıyer ve yangın kapısı nedenli can zayiatının olması bu konuya neden ögönen verilmesi gerektiğinin en önemli soyıtıdır.

Bu Yangın Çıkış Kapısı sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabil acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Bunun dâhilin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

kaynağı değkonutir]

Report this wiki page